Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

HSBG
(1 viewing) (1) Guest
Go to bottomPage: 1
TOPIC: HSBG
HSBG 1 Month, 2 Weeks ago  
Здравствуйте! Сразу хочу попросить прощение за русский язык, надеюсь, вы поймете!

Я являюсь контент менеджером сайта ping.ua/, проще говоря, репортером. Дело в том, что я хочу написать объемную статью о Вас - год основания, как именно была сформирована команда, первые составы, результаты на различных международных турнирах и городских. Также небольшие интервью с игроками команды (беру на себя). В общем любую информацию, которой вы можете поделится. Заранее благодарен за сотрудничество!
The administrator has disabled public write access.

Re:HSBG 1 Month, 2 Weeks ago  
Момчето иска да пише статия за вас.Пита за година на създаване , първият състав , резултати от международни турнири , постижения.Ако може интервю с някой играч.Благодари ви предварително

Ами може да му кажеш, че организацията е създадена 2006та година. Първият състав е от играчи BreakiN`it`d0wn, SlowMotion, ivo, griffo, johncooper. Международните турнири имат победи в Гърция, Сърбия, и участие на DreamHack Summer 2009. Сега ще участват на GameGune и ако желае може да ме интервира мене понеже всички са в Испания. Моментният състав е MILENK0, Geko, lurE, pNshr, minko.

год основания HSBG - 2006
первые составы - BreakiN`it`d0wn, SlowMotion, ivo, griffo, johncooper
интервью с игроками команды - pesHkyYy

Re:HSBG 2 Weeks, 4 Days ago  
Ако не сте се управили може да му обясня подробно, стига да имам информацията
Last Edit: 2010/08/22 14:45 By blockerr.

Go to topPage: 1
Moderators: MILENK0, Stranger, [dream]