Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?

Предлагам да се направят нови администратори..!
(1 viewing) (1) Guest
Go to bottomPage: 1
TOPIC: Предлагам да се направят нови администратори..!
Предлагам да се направят нови администратори..! 2 Months, 1 Week ago  
Във сървърите всеки ден влизат по 2000 хака.. И когато пишем по 100 пъти "/admin" никой не влиза!!! Така, че пуснете да могад да се дават кандидатури за администратори..! Аз лично във сървъра съм над 7 часа на ден, във топ 15 съм ако не вярвате съм 7-ми във него.. И ако може някой администратор да ми даде скайп, или нещо с което мога да се свържа с него..!
The administrator has disabled public write access.

Re:Предлагам да се направят нови администратори..! 2 Months, 1 Week ago  
Командата /admin в момента не получава визуализация в mIRC. При проблем пиши в канала на някого от следните:
fNl,helm,lomax,MOLEN,Pr3cO,sLay,furious,Ripp[3]r,
uncompromising!

А може ли да ми кажете, дали набирате админи?

1во. Не е нужно да си във топ15, за да станеш администратор. Ако си мислиш, че това ще ти помогне - много се лъжеш!

2ро. Вземи поработи върху правописа си!

3то. Хвани качи някое друго демо на някой хакер.

4то. Аз лично не съм те виждал в сървърите ни, а мога да ти кажа, че тези дни съм почти по цял ден online.

Един съвет от мене. Качвай редовно демота за хакери в тази ТЕМА, за да може все пак да си изградим някакво мнение за тебе. Дали имаш добра преценка за хакерите и какво ти е държанеито.

Ако не знаеш как се прави демо. Пускаш конзолата и пишеш "record namedemo". На мястото на "namedemo" пишеш ника на хакера. За да спреш демото да записва пишеш "stop" Демото се запаметява във папка "cstrike". А IP-то на играча можеш да го видиш след като той излезе от сървъра.
Last Edit: 2010/07/01 12:12 By furious.

Go to topPage: 1
Moderators: Stranger, [dream]